Στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα της εκπομπής, δηλώνοντας σοκαρισμένη με αυτό που ακούει, όπως αναφέρει το zappit.

«Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι.

Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε.

Έχω πολλές στάσεις σώματος όταν παρουσιάζω μια εκπομπή. Χαίρομαι που γίνομαι πρότυπο και εμπνέω ανθρώπους να αποκτούν στάση σώματος. Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κυρίου Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.