Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία, πριν από δέκα ημέρες σε περιοχή της Αιγιαλείας, εγκατέλειψε σκύλο του, χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα έγγραφα και χωρίς να έχει προβεί στην στείρωση του ζώου.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αιγίου, για πώληση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε σωματικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (4,9) γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, με κάνναβη, συνολικού βάρους (32,8) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.
Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα βρήκε θανατωμένες στην περιοχή της ΠΛΑΖ οκτώ γάτες, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο, σε κατάσταση μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.