«Της χαράς μαγαζί..» Η διάθεση που θα έχουν τα μεσημέρια της Κυριακής στο Steak bar του Royal...
Τηρώντας τους νέους κανόνες ασφαλείας και με σεβασμό κι ευθύνη πάντα προς το κοινό, το Steak bar του Royal εγκαινιάζει τα Κυριακάτικα live με τα γνωστά συστατικά της διασκέδασης, την καλή μουσική και το προσεγμένο φαγητό από αυτή την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020.
Ένα νέο μουσικό σχήμα τεσσάρων αξιόλογων μουσικών θα κάνει τις Κυριακές μας πιο όμορφες, ρομαντικές και διασκεδαστικές. Με αγάπη στο καλό ελληνικό τραγούδι αλλά και αναφορές σε διεθνή αγαπημένα τραγούδια οι “Ρουλεμάν band” έρχονται αυτή την Κυριακή στο Royal.
Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του χθες και του σήμερα με αναφορές σε Μ. Σουγιούλ, Θ.Μικρούτσικο, Ν. Μαυρουδή, Θ.Παπακωνσταντίνου Στ. Κραουνάκη, Μ. Χιώτη, Β. Τσιτσάνη Στ. Κουγιουμτζή, Απ. Καλδάρα, Γ. Ζαμπέτα, Μ. Βαμβακάρη, Π. Τούντα κ.α.!
Ήχοι με Swing, jazz στοιχεία, αλλά και τραγούδια που θα συγκινήσουν τους γνώστες του γνήσιου λαϊκού και ρεμπέτικου ρεπερτορίου σε ένα διασκεδαστικό live!!!
Η Ρουλεμάν band αποτελείται από τους:
Αργύρης Μανιάτης-κιθάρα, τραγούδι
Ρούλα Ζαγορίτη-τραγούδι
Οδυσσέας Αντωνίου-πιάνο
Μιχάλης Τσιμέκας-μπουζούκι
 
Info:
Από αυτή την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή από τις 2 το μεσημέρι στο Steak Bar του Royal.
Ο χώρος διαθέτει ειδικό κλιματισμό που δεν ανακυκλώνει τον αέρα, έτσι ώστε (μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας έναντι του covi-19) να είναι πιο ασφαλής η παραμονή στο εστιατόριο.
Και για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.
Κρατήσεις: 2611 810524