Η κακοκαιρία που έπληξε χθες το πρωί την Αττική, προκάλεσε σοβαρές ζημιές και στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

Όπως ενημέρωσε η Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., μέρος των εγκαταστάσεων υπέστη σοβαρές ζημιές λόγω του ισχυρού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την περιοχή, ξηλώνοντας μέρος της οροφής στο εξωτερικό του κτιρίου.

Ο Δήμος Γαλατσίου μαζί με το τεχνικό κλιμάκιο της ΕΤΑΔ, τους εξωτερικούς της συνεργάτες, αλλά και τη Διοίκηση της Εταιρείας έσπευσαν στο σημείο, ώστε να διαπιστώσουν και να αποτιμήσουν τη σοβαρότητα και την έκταση των ζημιών, οι οποίες κατά κύριο λόγο εντοπίζονται σε τμήμα της οροφής των εγκαταστάσεων. Εκτιμήθηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των εργαζομένων στην εγκατάσταση και θα λειτουργεί κανονικά όσο θα διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.


Κανονικά λειτουργεί το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου στεγάζονται και οι υπηρεσίες του Κεντρικού Γραφείου Κτηματογράφησης που θα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ δεν επηρεάζονται οι αθλητικές δραστηριότητες και οι τηλεοπτικές παραγωγές που φιλοξενούνται σε χώρους του ακινήτου. Προς το παρόν, όπως ενημέρωσε η ΕΤΑΔ, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε όσους ανήκουν στο προσωπικό της εγκατάστασης ή είναι επισκέπτες και συνεργάτες των εντός αυτής φιλοξενούμενων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, για τους ιδιώτες επισκέπτες του Κτηματολογίου, η είσοδός τους στο χώρο θα επιτρέπεται στο εξής μόνο με την επίδειξη των σχετικών με το Κτηματολόγιο εγγράφων.