Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στο “Δυο – Δυο” του Γιώργου Πασπαράκη μίλησε η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία αποκάλυψε και ποιο είναι το χειρότερο απρόοπτο που της έχει συμβεί πάνω στη σκηνή. Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της φίλης της και αποκάλυψε, με τη σειρά της, τι συνέβη στον καναπέ του σπιτιού της, όπως αναφέρει το zappit.

«Το ιδανικό ταξίδι είναι με τον σύντροφό μου. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, τις πτήσεις πάρα πολύ. Η ζωή μου είναι υπέροχη, μαγική και νιώθω πλήρης. Το παιδί μου είναι πανύψηλο, πανέμορφο, τριών ετών, ανεξάρτητο, ευφυέστατο και μοιάζει στη μανούλα του.

Την “Πόπη” την άφησα πίσω, μια χαρά είναι εκεί που την άφησα. Ακριβά ρούχα δεν έχω στην ντουλάπα μου, τσάντα ναι. Ο Δημήτρης είναι υπέροχος με μουστάκι, τον βρίσκω πιο γοητευτικό. Είναι υπέροχα όταν με φλερτάρουν, μου αρέσει. Φυσικά και το ξέρει ο Δημήτρης γιατί συμβαίνει και μπροστά του και νομίζω του αρέσει. Έχει τύχει στο θέατρο να κατουρηθώ κανονικά στη σκηνή. Το παθαίνω αυτό, έχω θέμα με τον σφιγκτήρα μου», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Αυτό που είπε ότι κατουριέται πάνω της ισχύει, το έχει πάθει στον καναπέ μου. Αντιγόνη, συγγνώμη. Ήταν έγκυος τότε, ευτυχώς που δεν γέννησε δε λες;».