Είναι κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα στο χώρο των ΚΔΑΠ.

Ένας μοναδικός χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργικά και να εφοδιαστούν με εύρος γνώσεων!

Το Ανθολόγιο είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν πολλές και διαφορετικές δεξιότητες! Φυσικά όλα αυτά χωρίς να λείπει και η ψυχαγωγία.

Μάθηση και διασκέδαση συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, αλλά και εφόδια για το μέλλον.


Το Ανθολόγιο παρέχει ποικίλες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες τα παιδιά γνωρίζουν τις δυνατότητες τους, έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους και μαθαίνουν να συνεργάζονται. 

Τα παιδιά αποκτούν σχέση με τη μαγειρική, τη ζωγραφική, καθώς και τη ρομποτική. Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθήσουν θεατρικά παιχνίδια και προβολές κινηματογράφου.

Πρόκειται για ένα δυνατό πακέτο εφοδίων, που δύσκολα θα αποκτήσει κάποιο παιδί σε αυτήν την ηλικία, κάπου αλλού.


Σε αυτό το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, τα παιδιά σας θα συναντήσουν ένα εξειδικευμένο προσωπικό, που αποτελείται από καταρτισμένους νηπιαγωγούς, δασκάλους, θεατρολόγους, γυμναστές και εικαστικούς.

Μαζί τους θα μάθουν τι θα πει συνέπεια, πειθαρχία, συνεργασία και θα αποκτήσουν γερές βάσεις για το αύριο...

Το Ανθολόγιο, δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες, ενώ ο κορωνοϊός είχε κάνει την εμφάνισή του.

Σε μια δύσκολη εποχή για ολόκληρο τον κόσμο, κατασκευάστηκε μια δομή για να ξεφεύγουν τα παιδιά μετά το σχολείο. Φυσικά, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται για τον περιορισμό του ιού και εφαρμόζοντάς τα στο έπακρο, να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας, θα είναι ασφαλές...

Οι εγγραφές συνεχίζονται...