Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το γάμο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις Σπέτσες. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ηθοποιός συγκινημένος και πολύ χαρούμενος αναφέρθηκε στην πιο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή της κόρης του.

“Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, γιατί μας μετέφεραν την έκφραση της ευτυχίας τους η κόρη μου και ο γαμπρός μου, μέσα σε ένα πάρα πολύ ωραίο περιβάλλον ανθρώπινο, ελληνικό, ουσιαστικό και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί όταν η ζωή εξελίσσεται σημαίνει ότι υπάρχει ζωή. Καμάρωνα και καμαρώνω για την κόρη μου! Νιώθω πολύ ευτυχής και εύχομαι σε κάθε πατέρα να νιώσει και να μπορέσει να εισπράξει την ευτυχία που θα του μεταφέρει το παιδί του”, δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης για το γάμο της κόρης του.

“Η Ελεωνόρα μας εξέπληξε με τον γάμο. Μέχρι και την αρχή της εβδομάδας εγώ ήξερα ότι θα κάνει πολιτικό γάμο αλλά τελικά τα έκανε όλα πολύ όμορφα. Η Ελεωνόρα ήθελε να μας κάνει έκπληξη! Τη Δευτέρα έμαθα ότι θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στις Σπέτσες. Έγινε ένας πάρα πολύ ωραίος και σεμνός γάμος”, ανέφερε ο ηθοποιός αφήνοντας την ομάδα της εκπομπής του Alpha άναυδη.

“Ήμασταν στη Μύκονο με τη μητέρα της Ελεωνόρας, την Ισιδώρα και μας πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Δημητρίου και με πολύ ευγενικό τρόπο, κόντρα στα πρωτόκολλα, για να μας τη ζητήσει” αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον τρόπο που έμαθε ότι η κόρη του θα παντρευτεί.