Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 10χρονο αγόρι, που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο του τον πατέρα.

Το παιδάκι, που έφερε εκδορές και μώλωπες, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, υπεβλήθη σε ράμματα και παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, το παιδί πέρασε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο και είναι καλά στην υγεία του.

Πλέον δεν χρίζει νοσηλείας και έτσι έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

«Προσπάθησα να τον προφυλάξω από ένα λάθος κι έκανα μεγαλύτερο» είπε ο πατέρας

Ενοχή και ποινή φυλάκισης 38 μηνών πρότεινε ο εισαγγελέας για τον 45χρονο πατέρα από τη Συρία ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε βίαια τον γιο του.

Ο ίδιος, στην απολογία του, παραδέχτηκε κλαίγοντας ότι χτύπησε το ανήλικο παιδί αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καυγάδες.

Όπως είπε, ο λόγος που εξοργίστηκε ήταν ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι ο μικρός έβλεπε στον φορητό υπολογιστή υλικό ερωτικού περιεχομένου και θορυβημένος επιχείρησε να τον "συνετίσει". Μέσα στο θυμό του έσπασε το laptop ενώ την Παρασκευή - οπότε και έγινε το περιστατικό - ο 10χρονος επέστρεψε από το σχολείο χτυπημένος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, ο ίδιος ενημερώθηκε από το σχολείο, ότι ο μικρός τσακώθηκε με ένα παιδί του σχολείου γιατί - όπως του μετέφεραν - του ζήτησε να συνευρεθούν.

"Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο" είπε ο 45χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ η έδρα επιφυλάχθηκε και αναμένεται να αποσυρθεί για να εκδώσει απόφαση.

Πηγή: Creta24 - Cretalive