Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από την διπλή δολοφονία στον Φλάμπουρο με θύματα μια 43χρονη μασέζ από την Ουκρανία και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους όσο κυλά ο χρόνος φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού οι εκτιμήσεις των αστυνομικών «δείχνουν» ως δράστη του στυγερού εγκλήματος έναν άνδρα που η 43χρονη μασέζ διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν. Η 43χρονη διέκοψε κάθε επαφή μαζί του και συνέχισε την ζωή της στο πλευρό του 42χρονου της φαρμακοποιού που διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της.

Έγκλημα στο Λουτράκι: Το κύριο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές

Συνεπώς οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να «τυφλώθηκε» από την ζήλια και να αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή τόσο της πρώην συντρόφου του, όσο και του 42χρονου φαρμακοποιού.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιο που πήρε από επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη, 20 ετών, φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η γυναίκα εκτός από την κύρια κατοικία της στο Λουτράκι νοίκιαζε και ένα μικρό απομονωμένο σπίτι στον Φλάμπουρο κοντά στην θάλασσα. Σπίτι το οποίο φαίνεται να γνώρισε αρκετά καλά ο αλβανικής καταγωγής πρώην σύντροφός της.

Μέχρι στιγμής ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Την ίδια ώρα, από νωρίς το πρωί άνδρες της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» την περιοχή στον Φλάμπουρο, αλλά και το κατάστημα του φαρμακοποιού προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεσης της διπλής δολοφονίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα loutraki.blog.gr έχει ζητηθεί παραγγελία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο θυμάτων.

Αναφέρεται ότι τα δύο θύματα εντοπίστηκαν γυμνά μέσα στο σπίτι στον Φλάμπουρο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα.