Πρεμιέρα έκανε το Style Me Up, το παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι της Δευτέρας στο OPEN. Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο Style Me Up γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του, όπως αναφέρει το zappit.

Μαζί της τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος. Ο στόχος τους είναι να εντοπίσουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς, που με τις μοναδικές κατευθύνσεις του θα απογειώσει το στυλ των παικτών.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.