Ένα φοιτητικό πάρτι στα Τρίκαλα χωρίς προφυλάξεις, ήταν η αρχή του εφιάλτη για μια νεαρή κοπέλα από τον Πύργο, που νόσησε με κορωνοϊό.

Στο ίδιο πάρτι, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, βρισκόταν και μια άλλη κοπέλα που είχε συμπτώματα κορωνοϊού. Αυτό την ώθησε στο να κάνει μετά από λίγες ημέρες το τεστ, αφού αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία, κι εκεί έμαθε πως είναι θετική στον covid-19.

Η ίδια στάθηκε τυχερή και το ξεπέρασε, απευθύνεται όμως στους νέους και τους συμβουλεύει να μην παίζουν με τον ιό.  «Ήταν ένα πάρτι γενεθλίων ενός γνωστού, ήταν και άτομα από διαφορετικές πόλεις, δεν ήταν μόνο από τα Τρίκαλα, γιατί στα Τρίκαλα βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό. Ήταν άτομα από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, που υπήρχαν περισσότερα κρούσματα» είπε η νεαρή.

Στο ίδιο πάρτι ήταν ακόμα μία κοπέλα, η οποία είχε συμπτώματα κορωνοϊού. Αυτό την ώθησε στο να κάνει μετά από λίγες ημέρες το τεστ, αφού αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία, κι εκεί έμαθε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

«Έκανα το τεστ μετά από κάποιες ημέρες καθώς λόγω του ότι δεν είχα πάρα πολύ βαριά συμπτώματα, δεν μου επιτρεπόταν. Έκανα το τεστ λοιπόν και βγήκα θετική» είπε η κοπέλα.

«Γέμισα εξανθήματα»

 Όπως είπε η ίδια, το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το ψυχολογικό κομμάτι καθώς «τις έξι πρώτες ημέρες είχα συμπτώματα, είχα έντονους πονοκεφάλους, ένιωθα κόπωση, είχα ανοσμία και δεν είχα γεύση και το άλλο που έπαθα εγώ ήταν ότι έβγαλα κάποια εξανθήματα», και συνέχισε λέγοντας «Ρώτησα τη γιατρό γιατί εγώ έχω αλλεργίες και έπαθα σοκ γιατί έβγαλα σε όλο το σώμα και μου είπε ότι είναι από τα σπάνια συμπτώματα της νόσου».

«Το πέρασα τελείως μόνη μου»

«Ήμουν μόνη μου στα Τρίκαλα, δεν είχα κανέναν εκεί, αυτό ήταν και το πιο δύσκολο της υπόθεσης. Από τη μία ήταν και καλό, γιατί δεν είχα έρθει σε επαφή με την οικογένειά μου, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να κολλήσω κάποιον» είπε.

Όπως ανέφερε η φοιτήτρια, στάθηκε τυχερή καθώς είχε τους φίλους της που της έφερναν τα αναγκαία, έξω από την πόρτα όμως. «Μετά δεν είχα τίποτα, γιατί όταν είσαι καλά και είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τρελαίνεσαι. Όσο ήταν το ψυχολογικό, δεν ήταν το υπόλοιπο θέμα» ανέφερε.

«Να φοράτε όλοι μάσκα»

Μετά από αυτή την περιπέτεια, από την οποία ευτυχώς βγήκε αλώβητη, η νεαρή φοιτήτρια πλέον στέλνει σε όλους το μήνυμα να φορούν μάσκα και να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

πηγή: patrisnews.com