Εκτός J2US βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Ελένη Τσολάκη, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη Φωλιά των Κου Κου, δεν την έκοψε το BBC από το show, αλλά η ίδια επέλεξε να μην λάβει μέρος, όπως αναφέρει το zappit.

«Το όνομα της Ελένης Τσολάκη ακουγόταν έντονα για το J2US, κάτι που ισχύει γιατί η Ελένη έκανε κουβέντες από το καλοκαίρι. Την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια ονόματα, ήταν σίγουρη η συμμετοχή της μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Την Παρασκευή ακούσαμε στον αέρα του Open ότι η Ελένη Τσολάκη δεν θα είναι στο J2US και ο λόγος είναι ότι το BBC, σύμφωνα με το Open, την έκοψε λόγω φωνής.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε έγινε το ραντεβού της Ελένης με τον Ηλία Βρεττό, άρα ήταν αρκετά προχωρημένα τα πράγματα. Ένα ραντεβού που πήγε καλά… μέχρι την Τετάρτη, όπου η Ελένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και της είπαν ότι “συνεχίζουμε, αλλά με άλλο παρτενέρ”. Όταν άλλαξε ο παρτενέρ, η Ελένη ένιωσε μεγαλύτερη ανασφάλεια και τους είπε “ας το αφήσουμε καλύτερα” και αποχώρησε η ίδια. Η Ελένη Τσολάκη δεν κόπηκε από το BBC, εκείνη είπε όχι. Και το βέτο το άσκησε ο Ηλίας Βρεττός», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Μετά το ραντεβού, ο Ηλίας συσκέφτηκε με ανθρώπους, οι οποίοι του τόνισαν πως δεν θα ήταν πολύ ωραίο επικοινωνιακά για εκείνον να είναι με την Ελένη Τσολάκη. Τηλεφωνεί, λοιπόν, ο Ηλίας και λέει “θέλω να είμαι, αλλά όχι με την Ελένη Τσολάκη”. Έδωσαν την Ραχήλ Μακρή στον Ηλία Βρεττό και είπαν στην Ελένη ότι θα είναι με τον Νικόλα Ραπτάκη. Και εκεί είπε το “όχι” η Τσολάκη».