Από το πρωί της περασμένης Πέμπτης η Κόνι Μεταξά απουσιάζει από την παρέα του «Πρωινού».

Μάλιστα η ίδια η Φαίη Σκορδά φρόντισε να δώσει τις διευκρινήσεις για την απουσία της Κόνι Μεταξά από τον «αέρα» του «Πρωινού» λέγοντας: «Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κόνι. Πολύ μεγάλο που μας βλέπει τώρα από το σπίτι και να της πω περαστικά γιατί έχει ένα θεματάκι με τις φωνητικές χορδές. Όχι κάτι σοβαρό απλώς πρέπει να κάνει λίγο αφωνία» είχε πει χαρακτηριστικά την Πέμπτη στο Πρωινό.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κόνι Μεταξά απαντώντας στους followers της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, δε θα τη ξαναδούμε να κάθεται στο πάνελ της εκπομπής αλλά σε θέματα που της ταιριάζουν περισσότερο.

«Το πάνελ δεν ήταν για εμένα και αποφασίσαμε να εστιάσουμε σε θέματα που μου ταιριάζουν. Όλα αυτά βέβαια θα ξανασυμβούν όταν μιλήσω πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι, συμπληρώνοντας στη συνέχεια «Θα επιστρέψω όταν μπορώ να μιλήσω. Εκτός αν κάνω στήλη παντομίμα!».

Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν η Κόνι Μεταξά συμμετείχε στο πάνελ του Πρωινού, αλλά στη συνέχεια τη βλέπαμε στη στήλη που ασχολείται κυρίως με τη μόδα και τα outfits ορισμένων influencers.

Aπουσιάζει από την εκπομπή, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές...