H πριγκίπισσα Ευγενία θέλησε να στηρίξει δημόσια τη Selena Gomez, για την απόφασή της να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με μαγιό στην οποία φαίνεται η ουλή της από την επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού το 2017.

Η 30χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Jack Brooksbank, έκανε repost στα Instagram stories την φωτογραφία της Gomez στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα: "Το βρίσκω εξαιρετικά cool αυτό που έκανε η Selena Gomez. Έδειξε πόση αυτοπεποίθηση νιώθει με τον εαυτό της μετά από όσα πέρασε ώστε να δείξει το σημάδι της. Ας είμαστε όλοι περήφανοι για τον εαυτό μας", έγραψε.


Τον περασμένο μήνα η διάσημη τραγουδίστρια είχε βρει τη δύναμη να αναρτήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram εξηγώντας την απόφασή της: "Όταν έκανα την επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι ότι στην αρχή ένιωθα άσχημα να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται στις φωτογραφίες, γι' αυτό φορούσα ρούχα που την κάλυπταν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω τεράστια αυτοπεποίθηση αναφορικά με το ποια είμαι και τι πέρασα... και είμαι περήφανη γι' αυτό".

Η πριγκίπισσα Ευγενία προτρέπει συχνά τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα να αποδεχτούν τα σημάδια στο σώμα τους και να τα δείξουν περήφανοι όπως κάνει και η ίδια. Με το νυφικό που φόρεσε την ημέρα του γάμου της άφησε ακάλυπτο το σημάδι στην πλάτη της από την μεγάλη επέμβαση που είχε κάνει σε ηλικία 12 ετών λόγω σκολίωσης.