Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις εξέλιξη του ρόλου του στις Άγριες Μέλισσες.

Πώς θα κυμανθεί η ζωή του κουρέα της κοινότητας;

Με μεγάλες ανατροπές. Ξαφνικά γίνεται κοινοτάρχης και έρχεται αντιμέτωπος με ευθύνες και μηχανισμούς που δεν ξέρει και είναι φυσικό να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Είναι ένας λαϊκός άνθρωπος. Δε γνωρίζει τη γραφειοκρατία και το σύστημά της. Καταλαβαίνει ότι είναι πιο εύκολο να ασκείς κριτική από το να βρίσκεσαι στην εξουσία.

Θα έρθει αντιμέτωπος με τους κατοίκους του χωριού;

Δε θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα τους.

Η κοινότητα βιώνει συνταρακτικά γεγονότα στο κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων. Προσπαθεί να βοηθήσει τους ήρωες που δοκιμάζονται;

Ο Προκόπης είναι καλοκάγαθος άνθρωπος. Σίγουρα είναι λίγο κουτσομπόλης αλλά πρόκειται για έναν ουσιαστικά αθώο άνθρωπο. Έχει την καρδιά μικρού παιδιού. Μ’ αυτή την αθωότητα μπλέκει σε καταστάσεις, δημιουργεί προβλήματα και έρχεται μόνος του σε αδιέξοδα με κωμικά αποτελέσματα ακριβώς επειδή δεν είναι δόλιος.

Θα πάρει το μέρος του Δούκα ή της Μυρσίνης στο διαζύγιο τους;

Με τους Δούκες δεν είχε ποτέ αγαστές σχέσεις. Ο Προκόπης υπερασπίζεται την Ελένη. Επιπροσθέτως βρίσκεται δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους του χωριού.

Σε γνωρίσαμε από τα Σφηνάκια του ALPHA που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό. Δώδεκα χρόνια μετά επιστρέφεις τηλεοπτικά στις «Άγριες Μέλισσες». Τα συναισθήματά σου;

Εγώ με την τηλεόραση δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις. Δεν την ξέρω. Είναι ανείπωτη η χαρά μου που υπηρετώ αυτό το σενάριο. Είναι κέρδος ότι υπάρχουν οι «Άγριες μέλισσες» στην τηλεόραση. Δείχνουν ότι ο κόσμος αγκαλιάζει με αγάπη μία τίμια σειρά που θυμίζει τον τόπο του και έχει πράγματα να ταυτιστεί. Προσωπικά μου είχαν κάνει τρεις φορές πρόταση να συμμετάσχω στο σήριαλ. Ήταν καρμικό απ’ ότι φαίνεται να υπάρξω σ’ αυτό το καστ.

Στη μία φορά εκ των οποίων σου είχε προταθεί να τις γράψεις…

Η αρχική πρόταση ήταν αυτή. Όμως είχα ξεκινήσει ήδη τότε μία θεατρική περιοδεία δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο.