Μπορεί οι σκάλες της Αγίου Νικολάου να ήταν άδειες από κόσμο από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μετά, όμως αν πέρναγε κανείς από τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου κατά τη 1 με 2 τα ξημερώματα, θα έβλεπε ότι γινόταν χαμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στο patrasevents.gr οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου αντικατέστησαν το κενό που άφησαν αυτές της Αγίου Νικολάου που χθες ήταν άδειες, για πρώτη φορά μετά το lockdown στα καταστήματα εστίασης από τις 12 και μετά.

H παρουσία της αστυνομίας στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου και τα μεγάφωνα που χρησιμοποίησε απέτρεψαν προφανώς τους νεαρούς να πάνε εκεί.

Ωστόσο, πήγαν στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου οι οποίες από ένα σημείο και μετά είχαν γεμίσει από κόσμο, με τους νεαρούς να κάθονται και να πίνουν τις μπύρες και τα ποτά τους, ενώ κάποιες παρέες είχαν φέρει μέχρι και… κιθάρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, υπήρχε και ένας πλανόδιος πωλητής που πωλούσε ποτά και μπύρες, έχοντας προμήθειες σε ένα φορτηγάκι που είχε αράξει, σε κοντινή απόσταση.

Άρα, το μόνο που έκανε η παρουσία της αστυνομίας ήταν να αναγκάσει τους νεαρούς να μετακομίσουν από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου σε αυτές της Γεροκωστοπούλου.

Κάτι που ασφαλώς δεν αλλάζει το γενικότερο συμπέρασμα για το μέτρο του lockdown στην εστίαση από τα μεσάνυχτα και μετά.

Είναι λάθος και οδηγεί τους νέους στους άναρχους συνωστισμούς και στα υπαίθρια πάρτι όπου δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμία τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.