Παντρεύεται σήμερα η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Δημητρίου.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες, παρουσία λίγων καλών συγγενών και φίλων, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, χθες το βράδυ έγινε το pre-wedding party της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, από όπου έχει έρθει στη δημοσιότητα μία και μόνη φωτογραφία.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο Απόστολος Λύτρας, ποινικολόγος, συνάδελφος του γαμπρού ο οποίος και θα παντρέψει το ζευγάρι μαζί με την Σάννυ Μπαλτζή και μια ακόμη φίλη τους.

Στη φωτογραφία από το πάρτι απεικονίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέληη οποία φορά ένα λευκό φόρεμα που παραπέμπει σε νυφικό, ο Σπύρος Δημητρίου και οι τρεις κουμπάροι.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει από το καλοκαίρι το γάμο του για τις 10 Οκτωβρίου και πριν λίγες ημέρες υπήρξε η φημολογία ότι θα τον ακυρώσουν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Οπως φάνηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να ζήσουν αυτή τη μοναδική στιγμή όπως αρχικά είχαν προγραμματίσει έχοντας στο πλευρό τους λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς.