Λίγες ώρες έμειναν για τη μετάδοση του δεύτερου facebook event που διοργανώνει ο Σύλλογος Άλμα Ζωής στο πλαίσιο του Pink the City... Pink the Web 2020.

Η σύντομη, νεανική, διαδικτυακή δράση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Συλλόγου @almazoispatras την Κυριακή, στις 11:30.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Κάθε χρόνο, η αγάπη για τη ζωή, η αγάπη των φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου μας συγκεντρώνει όλους στη σκηνή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, για να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, εμπλουτίζοντας την εκδήλωσή μας με δρώμενα και θεάματα που εξελίσσονται στη σκηνή και σε ολόκληρη την πλατεία, στο Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, στέλνουμε το μήνυμά μας μέσω του διαδικτύου, έχοντας δίπλα μας δημοφιλείς ανθρώπους, που στηρίζουν το Σύλλογό μας και τη δράση μας, φροντίζοντας να την γνωστοποιήσουν στους ακόλουθούς τους στα social media. Έχουμε, όμως και παλιούς γνώριμους, σταθερούς υποστηρικτές, οι οποίοι, μεταφέρουν τη ζωντάνια και τον παλμό της σκηνής, ακόμα και μέσω βίντεο.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 11:30, στη σελίδα μας στο facebook @almazoispatras, μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα σύντομο, νεανικό, γιορτινό event το οποίο περιλαμβάνει:

• Μηνύματα δημοφιλών youtubers και ηθοποιών αφιερωμένα στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και στο Pink the City/Pink the web 2020
• Αφήγηση του παραμυθιού «Η γούνα της Αλεπούς»* για το συμβολικό νόημα της δωρεάς μαλλιών από πρόσωπο – έκπληξη!
• Πρόγραμμα γυμναστικής και zumba από την ομάδα του DFF Studio και φίλους

Το event παρουσιάζει η Μελιώ Κατσιφάρα, δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του UP web TV του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μείνετε συντονισμένοι και μη χάσετε το ραντεβού μας και αυτή την Κυριακή!"