Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την είδηση ότι η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής του show αναφέρθηκε στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα και εξήγησε πως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη Δευτέρα, που θα έχουν γίνει γνωστά και τα αποτελέσματα από τα επαναληπτικά τεστ, στα οποία θα υποβληθούν όλοι οι συντελεστές.

«Έχει μεγάλη σημασία η υγεία όλων των συμμετεχόντων και γενικότερα όλου του κόσμου. Μιλάμε για μια παραγωγή που απασχολεί 330 άτομα. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει όλοι τεστ και έχουν βγει αρνητικά, εκτός από το τεστ της Πηγής. Εύχομαι να συνεχίσει αυτό το θετικό αποτέλεσμα για εμάς και τη Δευτέρα να μην έχει βγει κανείς θετικός στον Covid. Αν όλα πάνε καλά, το άλλο Σάββατο έχουμε πρεμιέρα. Και δεν είμαστε… J2US, αλλά είμαστε όλοι μαζί.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε γιατί αυτό που προέχει είναι η υγεία της Πηγής και των υπολοίπων. Μάλλον θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση για το ζευγάρι της Πηγής με την Έφη Σαρρή με ένα άλλο ζευγάρι ή θα αντικαταστήσουμε την Πηγή με έναν άλλον celebrity. Αυτό όμως θα το αποφασίσουμε τη Δευτέρα που θα γίνουν και τα επαναληπτικά τεστ και είμαστε όλοι αρνητικοί. Εάν υπάρξει ένα κρούσμα δεν πρόκειται να γίνει πρεμιέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.