Στη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών της καφετέριας στο Ρέθυμνο, στην οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι της Παρασκευής, το καφέ στο Ρέθυμνο λειτουργούσε και πάλι κανονικά, παρά το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ το οποίο είχε επιβληθεί μία ημέρα πριν σε συνδυασμό με αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φόρεσαν χειροπέδες και στους δύο ιδιοκτήτες ενώ θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την εν λόγω καφετέρια στο Ρέθυμνο να παραμένει ανοιχτή μετά τα μεσάνυχτα σερβίροντας σε πελάτες.

Οι αρχές βεβαίωσαν στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ ενώ προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τρεις ημέρες.

Εν τω μεταξύ, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Το βράδυ της Παρασκευής βεβαιώθηκαν 10 πρόστιμα για η χρήση μάσκας. Τα 8 επιβλήθηκαν στο Ηράκλειο, σε εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης και άλλα 2 στο Ρέθυμνο, επίσης σε εργαζόμενους σε υπαλλήλους.

Πηγή: cretapost