Ένα βήμα προτού εντοπιστεί το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται πως βρίσκεται ο Καναδός ερευνητής που εδώ και χρόνια εξετάζει ένα προς ένα τα στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο Καναδός ερευνητής έχει καταφέρει να συνδέσει το παζλ μίας από τις πλέον ειδεχθείς ανθρωποκτονίες που απασχόλησαν ποτέ τα αστυνομικά και δικαστικά χρονικά. Πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής λέγοντας ότι το πτώμα του Μάριου "πετάχτηκε" κάπου στα Καμένα Βούρλα και το μόνο που μένει είναι περαιτέρω έρευνα στην περιοχή, ενώ δηλώνει με βεβαιότητα: "Η μαμά του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της".

"Είμαστε στο τελευταίο κατοστάρι για την τελική λύση, την εύρεση δηλαδή της σορού" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσσόπουλος. "Πλέον έχουμε καταλήξει πού έχει πεταχτεί. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι συνέβη: κάψιμο και πέταμα".

Από την πλευρά του ο Καναδός ερευνητής μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" είπε ότι σύμφωνα με την έρευνά του το πτώμα αρχικά το είχαν κρύψει στα Βίλια και μετά από δέκα ημέρες το μετέφεραν με το κόκκινο βαν στα Καμένα Βούρλα. "Πλησιάζουμε και προσπαθούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση" είπε. "Έχουμε πληροφορίες για χρήση κάρβουνου για θέρμανση και για να κρατηθεί η οσμή της σορού χαμηλή".

Με πληροφορίες από την εφημερίδα "On Time"