Γερή λαχτάρα περίμενε τους οδηγούς και τους επιβάτες των αυτοκινήτων που κινούνταν μέσα στη νύχτα στο 40ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, καθώς ξαφνικά άρχισε να... βρέχει πέτρες πάνω στα οχήματά τους! Μάλιστα, ένας από αυτούς κινδύνευσε σοβαρά να χάσει τον έλεγχο!

Μεγάλες πέτρες «βομβάρδισαν» ξαφνικά το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κάνοντάς το να μοιάζει με τεράστιο ιστό αράχνης και περιορίζοντας στο ελάχιστο την ορατότητα του οδηγού, που ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να διατηρήσει τον έλεγχο, διαφορετικά θα έφευγε από το οδόστρωμα με απρόβλεπτη κατάληξη! Ο άτυχος άνδρας βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, αλλά οι ασυνείδητοι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι, όπως αναφέρει το protothema.

Ο οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της επικίνδυνης επίθεσης, χωρίς να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών που στάθηκαν πιο τυχεροί και δεν τους πέτυχαν οι πέτρες, πρόκειται για πέντε Ρομά που αναζητούνται στους γύρω καταυλισμούς.