O Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης Σεπτεμβρίου 2020 που έλαβαν χώρα στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» για ανάδειξη νέας διοίκησης και ακολούθως της συγκρότησης σε σώμα των δώδεκα πρώτων κατά σειρά ψήφων συμβούλων, ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, το οποίο, μετά από ψηφοφορία, έχει ως ακολούθως: Πρόεδρος: Χάιδας Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος: Χάιδας Σπυρίδων, Γενική Γραμματέας: Παπαχρηστοδήμα Καλλιόπη, Ειδική Γραμματέας: Παππά Λαμπρινή, Ταμίας: Χατζηγιάννη Γεωργία, Έφορος Πνευματικού & Πολιτιστικού Ηπειρωτικού Κέντρου: Κάτσιου Διαμάντω, Κοσμήτορας: Χορμοβίτη Αθανασία, Έφορος Κυριών: Τσόλκα Γκόλφω, Έφορος Νέων Νεανίδων: Σταφυλάς Βησσαρίων, Έφορος Αθλητισμού: Λύτρας Χρήστος, Μέλος: Τσόλκας Ελευθέριος, Μέλος: Μπογδανοπούλου Χρύσα.

Επίσης, ως υπεύθυνη δράσεων αιμοδοσίας ορίστηκε η Μπογδανοπούλου Χρύσα, ως υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων ο Τσόλκας Ελευθέριος και ως αρχισυντάκτες του περιοδικού «Ηπειρωτικοί Αντίλαλοι» οι: Λάμπρη Π. Παναγιώτα και Χάιδας Αλέξανδρος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο επανεκλεγείς Πρόεδρος, Χάιδας Αλέξανδρος, "Για άλλη μια φορά η παροικία των Ηπειρωτών της Πάτρας τίμησε τη διαδικασία και με υποδειγματικό τρόπο εξέλεξε τους αντιπροσώπους της για την επόμενη τριετία. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε ακόμα υψηλότερα το σύλλογό μας και να δώσουμε στην πόλη της Πάτρας και στη γενέτειρα Ήπειρο αυτό που τους αξίζει. Και τούτο δεν είναι τίποτε άλλο από τη μόνιμη υπερηφάνεια. Ως πολιτιστικός σύλλογος με πάνω από έναν αιώνα κοινωνική δράση και πολιτισμική δημιουργία καλούμε κάθε ηλικίας Ηπειρώτες και φίλους του λαϊκού πολιτισμού να εργαστούμε συλλογικά, προτείνοντας έναν τρόπο ζωής παρεμβατικό και όχι εφησυχαστικό. Ομαδικό, όχι ατομικό. Διαδραστικό, όχι αντιδραστικό. Απαντητικό και όχι υποβόσκοντα. Εμείς στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο διαλεγόμαστε, διαφωνούμε, απαντούμε. Δεν αλυχτούμε. Προτείνουμε ιδέες για την παράδοση, την ιστορία, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ποιότητα ζωής μας. Κανένας από εμάς ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να ΜΗΝ έχει υποχρεώσεις. Γιατί είμαστε ενεργοί πολίτες».