Ένα βήμα πριν την αποχώρηση βρέθηκε, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, ο Δημοσθένης ο οποίος «φλέρταρε» με την έξοδο πλάι στην Ξένια. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, της κριτικής επιτροπής έδωσε τέλος στο όνειρο της δεύτερης στο συγκεκριμένο σημείο του ριάλιτι μόδας του STAR.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε στο γύρισμα και μίλησε με τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους του GNTM. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι τα πυρά που δέχθηκε ο Δημοσθένης, τόσο από τον όσο και από τον Παναγιώτη όσο και από τον Ανδρέα!

«Ξεκάθαρα όλοι θα πάμε εναντίον του Δημοσθένη γιατί όλοι θεωρούμε ότι δεν έχει θέση εδώ πέρα. Κάθεται και γράφει ρήμες στο σπίτι του GNTM αντί να κάθεται να μάθει να ποζάρει. Του λείπει ο σωματότυπος, του λείπει το πρόσωπο, του λείπουν πολλά! Ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και σκέφτεται μόνο την πάρτη του. Το ψέμα πάει σύννεφο! Πουλάει θέατρο» τόνισε ο Παναγιώτης στην κάμερα του STAR.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας ξέσπασε για τον αντίπαλο του στο GNTM! «Από τη στιγμή που τον βλέπω ότι μου πουλάει τσαμπουκά, θα του πουλήσω τσαμπουκά και θα τον στείλω από εκεί που ήρθε! Εδώ πέρα δεν έχει καμία δουλειά! Καμία κυριολεκτικά! Ο Δημοσθένης για μένα έχει μόνο τη φάτσα του γύπα. Το γεγονός ότι είσαι 29 χρονών, θες να το παίξεις ώριμος και βγαίνει από το στόμα σου σαν άντρας μια κουβέντα και δεν την κάνεις… κότα».