Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση με αφορμή την πορεία της πρωινής εκπομπής, «Ώρα για Μελέτη». Το πολυσυζητημένο στοίχημα του ALPHA με το οποίο η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στην πρωινή, καθημερινή ζώνη, όπως αναφέρει το zappit.

Μια συνεργασία που, όταν ανακοινώθηκε, δημιούργησε πολλές προσδοκίες αλλά φαίνεται ότι ολοκληρώνεται πριν καλά καλά αρχίσει και μάλιστα με εκρηκτικό τρόπο!

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης ήρθε να απαντήσει σήμερα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».