Η Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας πρόσθεσε τη «συγγραφική» ιδιότητα στο βιογραφικό της.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και κινηματογραφική παραγωγός παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή το εξώφυλλο του επερχόμενου βιβλίου της «Unfinished».

Τα απομνημονεύματα διερευνούν την ιστορία της Πριγιάνκα Τσόπρα, τα παιδικά της χρόνια στην Ινδία, το πώς έγινε σταρ του Μπόλιγουντ και στη συνέχεια του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών, το πώς έχασε τον πατέρα της από καρκίνο και τον γάμο της με τον Νικ Τζόνας των Jonas Brothers.


«Είμαι γέννημα της παραδοσιακής Ινδίας και της αρχαίας σοφίας της και της σύγχρονης Ινδίας και της αστικής βουής της. Η ανατροφή μου ήταν πάντοτε μια συγχώνευση των δύο Ινδιών και της Ανατολής και της Δύσης» ανέφερε η Πριγιάνκα Τσόπρα σε δήλωσή της.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ στην περιγραφή του βιβλίου αναφέρεται:

«Οι αναγνώστες που αναζητούν μια ματιά σε αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει κάποιος στη μαζική ινδική κινηματογραφική βιομηχανία θα το βρουν εδώ και θα βρουν επίσης μια ειλικρινή περιγραφή των προκλήσεων που αντιμετώπισε η Πριγιάνκα Τσόπρα στην καριέρα της, τόσο στην Ινδία όσο και στο Χόλιγουντ.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που είναι τρυφερό, αστείο, ζωντανό, εμπνευσμένο, τολμηρό και επαναστατικό. Όπως και η ίδια η Πριγιάνκα».

Το βιβλίο «Unfinished» θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 19 Ιανουαρίου 2021.