Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε, έξω από το στούντιο της εκπομπής που παρουσιάζει, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και ο δημοσιογράφος Αρτ. Η παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη αστρολογική αναφορά της Άσης Μπήλιου καθώς και την… απομάκρυνση του τραγουδιού του Θοδωρή Μαραντίνη από τους τίτλους αρχής του «Έλα χαμογέλα».

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » το έμαθα από μια φίλη το σχόλιο που έκανε η Άση Μπήλιου. Της έστειλα μήνυμα που της λέω, «Άση νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε» και έχουμε ήδη κανονίσει το ραντεβού μας. Τα ζώδια γενικά δεν με κινούν. Δηλαδή δεν λέω πότε έχω πρεμιέρα για να δω πως είναι τα άστρα. Κακώς, αν με ρωτάς, γιατί η Άση από την πρώτη κιόλας χρονιά που την είχα γνωρίσει στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» μού είπε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στη ζωή μου. Είχα κάπως τρομάξει και σκέφτηκα πως ίσως δεν θέλω να ξέρω».

Ενώ η όμορφη παρουσιάστρια σχολίασε τη σταθερότητα την οποία αγαπά να υπάρχει στην επαγγελματική της ζωή, όπως οι επί χρόνια συνεργάτες της, ο δημοσιογράφος του STAR δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει την αλλαγή στο τραγούδι αρχής της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Ένα τραγούδι που μέχρι πρότεινος ερμήνευε ο Θοδωρής Μαραντίνης! «Α, για αυτό ήρθες ε; Χαίρομαι, όμως, που με ρωτάς να σου πω την αλήθεια γιατί το παίξατε στην εκπομπή και το είδα. Θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με μένα. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Είναι ανάμεσα στον Θοδωρή και το κανάλι, μεταξύ τους ότι έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Εμένα μου ανακοινώθηκε πάντως από αυτούς. Δεν είπα ποτέ… να φύγουν οι Onirama από το σήμα»!