Άνοιξε τη Δευτέρα στην «Αγορά Αργύρη» η έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Στην έκθεση φιλοξενούνται τετρακόσιες δημιουργίες μαθητών. Πρόκειται για ένα «οπτικό ημερολόγιο», από τα τμήματα  ζωγραφικής, κεραμικής, κατασκευών, αγιογραφίας και κοσμήματος, των εργαστηρίων Πατρών και Βραχνεΐκων, που συμπεριλαμβάνουν  καταγραφές ολοκληρωμένες και ανολοκλήρωτες, με έργα που συνεχίστηκαν στο σπίτι ή παρέμειναν στο στάδιο της αρχικής ιδέας, χωρίς περεταίρω επεξεργασία λόγω της πανδημίας.

Το παρών στην έναρξη λειτουργίας της έκθεσης έδωσε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Στα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου δίδαξαν οι ζωγράφοι Αγαθού Χριστίνα, Καραλή Βασιλική, Καρατζά Άννα, Μπακατσέλος Αλέξανδρος, Στάμου Βασιλική, Χατζηπαπάς Αριστομένης και Bressoud Ganaelle. Οι κεραμίστες Κανελλοπούλου Μαρία, Κοντογεώργα Παναγιώτα, Μεθενίτης Σπύρος, Μόρφη θεοδώρα,αγιογραφία ο  Φυσκιλής Σταύρος, κόσμημα ο Δημήτρης Κωλέτης και ιστορία της τέχνης η Πολυξένη Γιαννούλη. Τον συντονισμό είχε ο Βάος Αντώνης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 το πρωί, έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ. Το Σάββατο η έκθεση θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Δεν θα επιτρέπονται ομαδικές επισκέψεις, ενώ δεν θα παρευρίσκονται ταυτόχρονα περισσότερα των 9 ατόμων. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.