Μία απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε σχολείο της Γκράβας, όταν άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα, έσπασαν τα κάγκελα, αλλά γκρέμισαν και τον... τοίχο προκειμένου να εισβάλλουν στο κυλικείο του σχολείου.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες, ενώ οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα του ταμείου, τα τρόφιμα, ακόμα και τον καφέ που υπήρχε στο κυλικείο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κυλικείου που μίλησε στο Open, τα πέντε χρόνια που το έχει δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. «Το σοκ ήταν τεράστιο. Να έρχεσαι Δευτέρα πρωί να ανοίξεις το κυλικείο, να κάνεις τη δουλειά σου και να αντικρύζεις αυτό το θέαμα. Λες και έχεις καμιά τράπεζα», λέει χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βλάχος.

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο οι δράστες πήραν τα ψιλά του ταμείου, τα φαγώσιμα, μέχρι και τον πυροσβεστήρα, μέχρι και τον μαρκαδόρο για τα πλαστά χρήματα. Ο ίδιος, βέβεια, τόνισε ότι το σχολείο, τόσο η διεύθυνσή του όσο και ο υπεύθυνος έδειξαν υπέρμετρο ενδιαφέρον για το περιστατικό και υπέδειξαν άμεσα ενδιαφέρον.


Σχολικό κυλικείο