Η Εύα Σιμάτου είναι η ηθοποιός, η οποία θα μπει στη ζωή της τηλεοπτικής “Ελένης” και θα κάνει τη ζωή της, κόλαση, μέσα στη φυλακή. Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία θα εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες, ως συγκρατούμενη, της Λενιώς, είναι σύζυγος του γνωστού συγγραφέα, Αλέξη Σταμάτη και νύφη, της σπουδαίας, κυρίας του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μπέτυς Αρβανίτη.

Η Εύα Σιμάτου, μέσα από το προφίλ της στο Facebook, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑNT1, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: “Λίγες βόλτες ακόμα στον καθαρό αέρα πριν απ’τα σίδερα της φυλακής… Σε λίγες μέρες γίνομαι πολύ “Άγρια Μέλισσα”.

Η μελαχρινή ηθοποιός, με την αριστοκρατική φυσιογνωμία, θα ενσαρκώσει στο σίριαλ, μία κρατούμενη η οποία θα είναι η σκληροτράχηλη γυναίκα, που, όχι μόνο θα αντιπαθεί την Ελένη και θα της στήνει παγίδες, αλλά θα τη μισεί θανάσιμα και θα προσπαθεί να της κάνει κάνει κακό.

Η Εύα Σιμάτου έχει στο ενεργητικό της, ένα βιογραφικό με σπουδαίες συνεργασίες και αξιόλογες δουλειές. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, για την ερμηνεία της, στην παράσταση “Φεγγάρι από χαρτί”, των Ρέππα-Παπαθανασίου.