Οι βραδιές Cuban Lounge Nights, τα events που, και αυτό το καλοκαίρι, προσέφεραν μια ολική μεταφορά κουλτούρας Καραϊβικής, παγκοσμίως συνώνυμη της χαλαρής ερωτικής διάθεσης, και της γεμάτης περίτεχνες μελωδίες μουσικής της, ανοίγει τις πόρτες της για την νέα χειμερινή σεζόν, στον ατμοσφαιρικό χώρο της "Ποικίλης Στοάς", στην καρδιά του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις!
Κάθε Πέμπτη από τις 22 Οκτωβρίου, η Havana Magic Nihts Latin Broadcast και το team της "Ποικίλης Στοάς", θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, με cocktails, γεύσεις και πούρα original Latin προέλευσης, κι όλα αυτά “ντυμένα” με τις ομορφότερες και πλέον αγαπημένες Κουβανέζικες νότες.

Επιστρέφουμε κοντά σας με ασφάλεια, σεβόμενοι πλήρως τις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Συνιστάται η κράτηση για την διασφάλιση των υγειονομικών μέτρων και προς αποφυγήν συνωστισμού, όπως και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Χώρος - Κουζίνα – Cocktails :
- Ποικίλη Στοά

Μουσική επιμέλεια – Παραγωγή
- Havana Magic Nights - Latin Broadcast
- Nikos Vernardis

Media Sponsors
- Havana Magic Nights - Latin Broadcast
- Sabroso LatinRadio
- PATRAS EVENTS

Sponsors
- Άρωμα Καπνού
- Κόκκινη Κλωστή

Photos
- Giannis Sarigiannis
- PATRAS EVENTS

Public Relations
- Όλγα Κατσάρα

Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη από τις 20:00 και μετά.
Έναρξη 22 Οκτωβρίου

Τηλέφωνα κρατήσεων : 6944912026