Η Βάσω Λασκαράκη είχε φτάσει πολύ κοντά στο να παρουσιάσει εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως είχε μιλήσει όχι με ένα αλλά με δύο κανάλια. Η ίδια η ηθοποιός αναφερόμενη στην πρόταση που δέχτηκε από τον Alpha για την παρουσίαση εκπομπής, η οποία ωστόσο ναυάγησε είπε:

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη. Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο «Happy Day» όπου έγιναν κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση…

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της», είπε η δημοσιογράφος.


Τίνα Μεσσαροπούλου: "Η Βάσω Λασκαράκη δεν πήρε την εκπομπή γιατί ζήτησε εξωπραγματικό ποσό"