Σε μια λιτή τελετή, χθες το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Απόστολος ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, υποδέχτηκε τους τέσσερις νέους Δόκιμους Υπαστυνόμους, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές μέσω της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο άνδρες, από την Αχαΐα, στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά κατάταξης και διορισμού τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνεχάρησαν τους νέους συναδέλφους για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή σταδιοδρομία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υπαστυνόμος Α΄ Απόστολος ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ, ο οποίος ενημέρωσε τους νέους αστυνομικούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.

Την Κυριακή 4-10-2020, οι νέοι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, θα παρουσιαστούν στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη βασική τους εκπαίδευση.