To “JOKER” έρχεται σε νέα ώρα με πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα σε ρόλο έκπληξη. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι “JOKER” με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται ανανεωμένο καθημερινά από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 14.00 στο OPEN.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μας υποδέχεται στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που δίνει μέχρι και 30.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο! Οι κανόνες είναι απλοί, και με τη σωστή στρατηγική μπορεί να φτάσει κανείς στο μεγάλο έπαθλο.

Στο “JOKER” όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο πλατό του “JOKER” και φέρνουν τα πάνω κάτω! Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τον παρουσιαστή και τους παίκτες. Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, «εισβάλλουν» στο πλατό χαρίζοντας κέφι, γέλιο και θετική ενέργεια. Ο Αλέξης, με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του τους επιφυλάσσει την πιο…θερμή υποδοχή! Το “JOKER” έχει σασπένς, εκπλήξεις, ανατροπές, ερωτήσεις που μας βάζουν δύσκολα, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει τα 30.000 € σε ένα μόλις παιχνίδι! Δευτέρα - Παρασκευή στις 14.00 στο OPEN.