Είστε από εκείνους που οι μυρωδιές σας θυμίζουν διαφορετικά μέρη του κόσμου;

Μήπως ανήκετε στην ομάδα αυτή που η κουζίνα αποτελεί ένα ταξίδι ανακάλυψης γεύσεων;

Αν αυτές οι κατηγορίες σας είναι γνώριμες, φυσικό επακόλουθο είναι να αναζητάτε το μέρος εκείνο που θα βρείτε μπαχαρικά, βότανα και ιδιαίτερα ροφήματα χωρίς συντηρητικά, επιλεγμένα από ανθρώπους που δημιούργησαν έναν παραδοσιακό χώρο με αγάπη γι' αυτό που κάνουν, έχοντας όπως είναι λογικό άρωμα πολίτικης κουζίνας.

Στην καρδιά της Πάτρας, το "Υπερτροφείον", απέναντι από το Αρσάκειο, "στολίζει" την οδό Μαιζώνος, ταξιδεύοντας μας στα μονοπάτια της Ανατολής!


Το "Υπερτροφείον" είναι ένα νέο κατάστημα που σκοπό έχει να κάνει τη ζωή πιο νόστιμη με μικρές και πολύ απλές κινήσεις.

Οι ιδιοκτήτες του με μεράκι και γνώση διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα μπαχαρικών, βοτάνων, τσαγιού, φρεσκοψημένων ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, μέσα από προσεκτικές συνεργασίες και ποιοτικές επιλογές προϊόντων.

Παράλληλα, δημητριακά, μεγάλη ποικιλία υπερτροφών και παραδοσιακών ζυμαρικών περιορισμένης παραγωγής αλλά και μέλι όλων των τύπων και πάστες μελιού έρχονται να συμπληρώσουν το "παζλ" ενός χώρου ο οποίος το δίχως άλλο θα σας κερδίσει απ' την πρώτη στιγμή.


Όλα τα προϊόντα του "Υπερτροφείον" διατίθενται και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ypertrofeion.gr με άμεση παράδοση τόσο στην Πάτρα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην επόμενη επίσκεψη σας στο κέντρο της πόλης μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα, απ' τη Μαιζώνος 20-22.

Και πιστέψτε μας, η οδός αναφέρεται τυπικά, μιας και οι μυρωδιές του καταστήματος θα σας οδηγήσουν... αναπόφευκτα στο κατώφλι του.

Η τέλεια γεύση τελικά δεν χρειάζεται σπουδές, μονάχα έμπνευση, ποιότητα και φυσικά... υπερτροφές.


Info:

Μαιζώνος 20-22 Πάτρα

Τηλ. 261 022 2023

fb: ypertrofeion.gr

Instagram: ypertrofeion_gr