Το Bachelor συνεχίζει την ανατρεπτική του πορεία και αυτή τη φορά ήρθε μια ξαφνική αποχώρηση που έφερε τα πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού με τη Μάγδα και την Άννυ, ωστόσο, καμία δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε, όπως αναφέρει το zappit.

Στο τέλος του ραντεβού, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε τριαντάφυλλο στην Άννυ και ζήτησε από τη Μάγδα να αποχωρήσει από το σπίτι.

«Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είσαι ώριμη αρκετά για την ηλικία σου, σέβεσαι τον εαυτό σου… Θέλω να είμαι ειλικρινής στον εαυτό μου και στα συναισθήματά μου. Και για εμένα είναι πολύ δύσκολο. Νιώθω πως δεν υπάρχει χημεία ανάμεσά μας και θέλω να μου υποσχεθείς πως αυτή η στιγμή που ζούμε οι δυο μας τώρα δεν θα σε κάνει να σταματήσεις να ψάχνεις τον έρωτα και τον άντρα της ζωής σου. Έχω πιο πολύ άγχος από σένα, πίστεψέ με. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στη Μάγδα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Θεωρώ ότι ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να διακρίνει τα πραγματικά μου αισθήματα και θα μου άξιζε μια ακόμα ευκαιρία. Παναγιώτη, θεωρώ ότι αποφάσισες πολύ λάθος σήμερα γιατί έχω πολύ πιο δυνατή προσωπικότητα από την Άννυ και ενδιαφέροντα και λόγο. Η Άννυ απλά νιαουρίζει όταν μιλάει, δεν είναι πραγματικά όλο αυτό. Ίσως έπρεπε να το σκεφτείς λίγο καλύτερα», είπε η Μάγδα.