Ο Αντώνης Σρόιτερ, με μία έξυπνη ανάρτησή του, καλεί τους τηλεθεατές να μαντέψουν τον πρώτο καλεσμένο στη νέα του εκπομπή στον Alpha με τίτλο, «Tik Talk». Ο δημοσιογράφος ανέβασε στα stories του Instagram ένα μικρό τρέιλερ - κουίζ γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους «για δείτε καλά και πείτε».

Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν άνδρα - χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του - να γυμνάζεται, να οδηγεί το αυτοκίνητό του, να πηγαίνει στο γραφείο του και τέλος στο πλατό της εκπομπής «Tik Talk». Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 24:00 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

O παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου του Alpha θα υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής τα πιο «καυτά» πρόσωπα της επικαιρότητας που αποκαλύπτουν μικρά και μεγάλα μυστικά, συζητούν θέματα που αφορούν όλους, σχολιάζουν βίντεο, και ντοκουμέντα.

Μοντέρνο, καινοτόμο και ανατρεπτικό, το Tik Talk θα γίνει «the talk of the town» αφού δίνει «βήμα» στους τηλεθεατές για διάδραση στα social media. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέγουν θέματα για συζήτηση, να προτείνουν τα πρόσωπα της εβδομάδας, να θέτουν ερωτήσεις στους προσκεκλημένους, να καταθέτουν το δικό τους «ρεπορτάζ» για θέματα της επικαιρότητας.

Δείτε το... κουίζ του Αντώνη Σρόιτερ:


Αντώνης Σρόιτερ 1/10