Στο Happy Day μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ύστερα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η είδηση έσκασε χθες σαν βόμβα αφού το ζευγάρι είναι μόλις δύο χρόνια παντρεμένο κι ο πλαστικός χειρουργός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής τον συνάντησε έξω από το σπίτι του με τον ίδιο να απαντά διακριτικά σε όλες τις ερωτήσεις, όπως αναφέρει το zappit.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Κοίταξε να δεις για προσωπικά θέματα δεν είναι ευχάριστο να μιλάω. Έχει ακουστεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε μια φάση διαλείμματος, το οποίο το έχουμε αποφασίσει μαζί. Όχι δεν έγινε τσακωμός. Είναι μια φάση που περνάνε πολλά ζευγάρια από ότι ξέρω. Αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνει καλό και σε εσένα και στην σχέση. Μια χαρά σχέση και επαφή και καλή επικοινωνία έχουμε με την Αλεξάνδρα καθημερινά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.»

Έχει τεθεί θέμα διαζυγίου; «Μέχρι εκεί που είπα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα κι είπαμε να το αφήσουμε για λίγο και να κάνουμε ένα διαλειμματάκι. Ζούμε χωριστά και τέλος, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί διακοπές και τώρα περίπου ένα μήνα συμβαίνει αυτό.»