Η τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen κατέληξε σε αποβολή με την star να προχωρά σε μία σπαρακτική ανακοίνωση μοιράστηκε μέσω του Instagram της.

Να θυμίσουμε πως η ίδια και ο σύζυγός της John Legend είχαν δεχτεί με ενθουσιασμό την είδηση της εγκυμοσύνης που ήταν μάλλον αναπάντεχη καθώς, όπως είχε δηλώσει το μοντέλο δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να συλλάβουν με φυσιολογικό τρόπο κι είχαν αποκτήσει τα δύο παιδιά τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, καθώς υπήρχε αιμορραγία και χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι, ενώ πριν λίγες μέρες είχε μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί.

Δυστυχώς, η εξέλιξη της τρίτης εγκυμοσύνης δεν ήταν θετική ενώ πριν λίγες ώρες η Chrissy βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τα δυσάρεστα νέα, δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο.

«Νιώθουμε το σοκ και αυτό τον βαθύ πόνο για τον οποίο είχαμε μόνο ακούσει ότι υπάρχει, έναν πόνο που δεν είχαμε νιώσει ποτέ ξανά. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό τα υγρά που είχε ανάγκη, παρά τις πολλές μεταγγίσεις αίματος. Απλά, δεν αρκούσαν.

Ποτέ δεν είχαμε αποφασίσει τι όνομα θα δώσουμε στα παιδιά μας πριν τη γέννησή τους, το αποφασίζαμε λίγο πριν βγούμε από το μαιευτήριο. Όμως για κάποιο λόγο, είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτόν τον τύπο μέσα στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι, θα είναι για πάντα ο Jack μας. Ο Jack πάλεψε πολύ να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι, για πάντα. Προς τον Jack –λυπάμαι πολύ που τις λίγες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή μας, για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά δεν μπορεί η κάθε μέρα να είναι γεμάτη λιακάδα. Τις σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε και θα κλαίμε. Αλλά θα αγκαλιάζουμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο και θα το ξεπεράσουμε».