Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς με θέμα: «Οι προκλήσεις του μεγαλώματος» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι γονείς που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τα παρακάτω ερωτήματα: 

  • Πώς νιώθουν σήμερα στην οικογένειά τους με όλα όσα βιώνουν καθημερινά;
  • Τι μπορεί να ενισχύσει την σύνδεση & την επικοινωνία στην οικογένεια;
  • Πώς μπορεί το μεγάλωμα των παιδιών να είναι μια πρόκληση για την εξέλιξη των γονέων;
  • Ποιόν ρόλο παίζει η αυτοφροντίδα και πώς μπορούν να την εντάξουν στην καθημερινή τους ζωή;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 από τις 18:30 έως τις 20:00. Προκειμένου να μπορέσουν οι γονείς να συνδεθούν στο εργαστήρι θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: κ. Χαρά Αλεξίου – Ψυχολόγος & κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.