Ένα κορίτσι από την Πάτρα διακρίθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς καλλιστείων της χώρας.

Πρόκειται για την Ιωάννα Κώστα που έχει υπάρξει πρωταθλήτρια του βάδην της Παναχαϊκής, σχεδόν για μία δεκαετία, έχοντας στο πλευρό της την αείμνηστη προπονήτρια της ΠΓΕ, Αλέκα Σιούλη.

Η Ιωάννα Κώστα έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Στον διαγωνισμό των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2020, κατόρθωσε να κερδίσει τα βλέμματα του κοινού με την εμφάνιση της πάνω στην πασαρέλα και να ξεχωρίσει έτσι από την πολυμελή κριτική επιτροπή του θεσμού.

Συγκεκριμένα η όμορφη Ιωάννα κατέκτησε τον τίτλο της Beauty Ambassadora και στην σελίδα της στο facebook, δήλωσε υπερήφανη για την επιτυχία της αυτή, ευχαριστώντας όλους όσους την στήριξαν.

Σημειώνουμε ότι πέρα από την ενασχόληση της με τον αθλητισμό έχει σπουδάσει βρεφοκόμος και αυτός είναι ο βασικός τομέας με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Όμως διαπρέπει και στην πασαρέλα, έχοντας μπροστά της μία δυναμική για μία αξιόλογη καριέρα στον χώρο, μετά και τον τίτλο που κατέκτησε σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό.