Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ στην περιοχή Τριμπέκα την Κυριακή το απόγευμα. Οι ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε ένα κατάστημα κοντά στην πολυτελή κατοικία της, ανέφεραν πηγές και μάρτυρες.

Η ληστεία έγινε στο Patron της Νέας Υόρκης, ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, το οποίο είναι δίπλα στο σπίτι της ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την αστυνομία έπεσαν συνολικά τέσσερις πυροβολισμοί, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

"Ξαφνικά ακούσαμε τέσσερις βολές και πανικοβλήθηκε", είπε ένας σερβιτόρος στο κοντινό εστιατόριο Tamarind Tribeca στην οδό Hudson. "Είδα ανθρώπους να τρέχουν. Φάνηκαν φοβισμένοι και πήδησαν σε ένα αυτοκίνητο" περιέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής στην The Post.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην εν λόγω συνοικία.

"Είναι πραγματικά ανησυχητικό να έχουμε δύο εγκλήματα που σχετίζονται με όπλα στο ίδιο μέρος μέσα σε ένα μήνα" πρόσθεσε.

Οι τρεις ύποπτοι διέφυγαν ανατολικά, δύο φορώντας μπλε τζιν και λευκά μπλουζάκια, και ένα τρίτο μπλε τζιν με μπλε μπλουζάκι.

Η Σουίφτ αγόρασε το φανταστικό αρχοντικό στην οδό Franklin Street 153 για 18 εκατομμύρια δολάρια το 2017 και κατέχει τρία διπλανά διαμερίσματα στην 155 Franklin. Συνολικά, έχει ξοδέψει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα στο μπλοκ.