Υλικά:

2 αβγά
1 φέτα κασέρι
2 φέτες γαλοπούλα
30 γρ τυρί φέτα
1/2 αβοκάντο
1 κουταλιά ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε πρώτα το αβοκάντο να είναι έτοιμο. Το πατάμε με ένα πιρούνι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο. Ρίχνουμε τα αυγά μέσα, μόλις ψηθεί η μία πλευρά, το γυρίζουμε από την άλλη με μία σπάτουλα, απλώνουμε το κασέρι, βάζουμε το αβοκάντο, τη γαλοπούλα, τρίβουμε το τυρί και με την βοήθεια της σπάτουλας την διπλώνουμε.

Πηγή: govastileto.gr