Υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα βίωσε τη συνθήκη της καραντίνας ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

Με αφορμή τα έντονα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν όλο αυτό το διάστημα πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει την εσωτερική γαλήνη.

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα».

Όσον αφορά το ρίσκο της απόφασης δήλωσε:

«Τι κερδίζεις αν είσαι από πάνω από τα πράγματα; Άσε τους άλλους να γίνουν πρωταγωνιστές. Άσε τους άλλους να κουράζονται αφού θέλουν να είναι πρώτοι. Εγώ θα είμαι δεύτερος, τρίτος. Γιατί πέρασα από αυτή τη φάση, πέρασα από το να είμαι πρώτος. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για όλα».


Κώστας Αποστολάκης: Έχουμε συνηθίσει ότι όταν δεν μιλάμε να νιώθουμε ότι δεν υπάρχουμε | OPEN TV