Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για το πόσο άλλαξε τη ζωή του το Just The 2 Of Us, για το νέο του single από την Panik Records αλλά και το νέο  τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζει με τον Νίκο Κοκλώνη.

Παίρνοντας μέρος στο λαμπερό σόου του Open ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως ήταν μία απόφαση που του άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο αφού ανοίχτηκαν μπροστά του ολοκαίνουριοι ορίζοντες.

«Μετά την επιτυχία του J2US εμένα μου άλλαξε τη ζωή για πολλούς λόγους, γιατί έγινα μέλος της οικογένειας Barkingwell media και με ενδιαφέρει πάρα πολύ η τηλεοπτική παραγωγή».

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να δοκιμαστεί και σε νέο πρότζεκτ στην τηλεόραση, το οποίο πρόκειται να προβληθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ποιο θα είναι το θέμα του;

«Ετοιμάζουμε κάτι τηλεοπτικό όχι για τώρα αλλά για κάτι μήνες μπροστά. Θα είναι μία επιστροφή στα παλιά στη βραδινή ζώνη», ήταν οι λιγοστές πληροφορίες που έδωσε ο τραγουδιστής.

Όμως, ο Γρηγόρης Μπάκας είχε έξτρα πληροφόρηση για το νέο αυτό εγχείρημα. Όπως είπε τέσσερα είναι τα φορμάτ που εξετάζονται από τον Νίκο Κοκλώνη και αυτά είναι το Star Academy, το Dream Show, το Pop Idol, ή το Fame Story από το οποίο και ξεκίνησε την καριέρα του ο Κώστας Καραφώτης.


Καραφώτης: Το κομμάτι της παραγωγής στην τηλεόραση με ενδιαφέρει πάρα πολύ | Έλα Χαμογέλα! | OPEN TV