Στον Γιάννη Βίτσα και στο 7 Μέρες Tv παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που βίωσε τα τελευταία χρόνια σε προσωπικό επίπεδο και τι έμαθε μέσα από αυτές.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει;

Το πρόβλημα υγείας των γονιών μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου.

Τι έμαθες, βιώνοντας μαζί τους αυτή την περιπέτεια; Διαπίστωσες να φανταστώ πιο καθαρά πόσο πολύτιμο είναι να είμαστε υγιείς;

Ακριβώς αυτό. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχαμε τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από εμένα. Όταν το συνειδητοποίησα, έμαθα πολλά.

Διαβάζω διάφορα άρθρα που αναφέρουν ότι πρόκειται να παντρευτείτε με τον Κωστή Μαραβέγια μέσα στο 2020. Είναι αλήθεια;

Σε καμία περίπτωση δεν θα παντρευτούμε το 2020! Δεν θα έκανα τίποτα μέσα στο 2020. Όχι! Δεν ισχύει. Θα πάρουμε τα μαθήματα που είναι να μας δώσει το έτος και θα πορευθούμε στα επόμενα χρόνια.