Έτοιμος να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άντε Τσόριτς από την Ρόμα είναι ο Άρης με τους «κίτρινους» να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «τζιαλορόσι» για τον δανεισμό τού. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πάουλο Φονσέκα με τον Τσόριτς να είναι μέσα σε αυτούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «asromalive.it», ο Κροάτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη, για δανεισμό ενός χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ιταλική ομάδα με τις επαφές να είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, όπως αναφέρει το gazzetta.

Ο Τσόριτς γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1997 στο Ζάγκρεμπ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την οποία μέτρησε 143 συμμετοχές, με 23 γκολ και 24 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρόμα τον αγόρασε έναντι έξι εκατ. ευρώ αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί με αποτέλεσμα την περσινή σεζόν να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Αλμερία έχοντας 17 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κροατίας.