Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας μετά την κατάκτηση της πρώτης διοργάνωσης Super Cup  του μπάσκετ από τον Προμηθέα αναφέρουν τα εξής:

"Ο Προμηθέας Πατρών έγραψε μία ακόμη μεγάλη σελίδα, την κορυφαία μέχρι τώρα,  στην ιστορία του αθλητισμού της Πάτρας.

Μετά την παλληκαρήσια νίκη του επί του Περιστερίου, απέδειξε για μία ακόμη φορά οτι διαθέτει έμψυχο δυναμικό υψηλού επιπέδου, γεγονός  που σε συνδυασμό με την σύγχρονη οργάνωσή του καθιστά βέβαιο ότι θα συνεχίσει να διακρίνεται στα υψηλά επίπεδα του αθλήματος στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Προμηθέας, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τους μεγάλους του αθλήματος, γιατί συγκαταλέγεται ήδη στους μεγάλους.

Η εμφάνισή του στον χθεσινό μεγάλο αγώνα, δεν αφήνει καμία αμφιβολία οτι η πορεία της ομάδας της Πάτρας θα συνεχίσει να είναι μεγάλη.

Και γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά ότι η πόλη οφείλει να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να σταθεί δίπλα στους παίκτες την τεχνική ηγεσία και την διοίκησή της. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι, έτσι ώστε οι διακρίσεις και οι μεγάλες εμφανίσεις του να έχουν συνέχεια και να νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη Ε.Δ του ΠΕΑΚ Πάτρας δεσμευόμαστε οτι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα στον Προμηθέα, η ιστορία του οποίου πρέπει να αποτελέσει οδηγό για διακρίσεις και για όλα τα Σωματεία της πόλης.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το σύνολο του δυναμικού της ομάδας της τεχνικής ηγεσίας και την Διοίκησή του για όλες τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε και συνεχίζει να μας προσφέρει".