Το YouthSpeak Forum είναι ένα forum από νέους για νέους, που διοργανώνεται ετησίως με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των νέων πάνω στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που τέθηκαν από τον ΟΗΕ το 2015. Την διοργάνωση του forum αναλαμβάνει η AIESEC, ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως, και φέτος σου δίνει την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις από παντού. Για πρώτη φορά οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γίνονται ένα ενιαίο διαδικτυακό forum διάρκειας δύο ημερών, 10-11 Οκτωβρίου μέσω της πλατφόρμας του ZOOM. 

Το περιεχόμενο του YouthSpeak Forum 2020: Unmute είναι πολυποίκιλο και δίνει τη δυνατότητα για συνεργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ όσων το παρακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, έχουν σχεδιαστεί 5 Workshops κατά τα οποία οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και θα κληθούν να συνεργαστούν για να βρουν την λύση στο πρόβλημα που θα τους δοθεί. Τα Workshops θα πραγματοποιηθούν από οργανισμούς και επιχειρήσεις με πολυετή εμπειρία στον χώρο, όπως She & He, PwC, Bayer, P&G και EY, και με σκοπό την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν 9 Keynotes, δηλαδή σύντομες ομιλίες από ανθρώπους του επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου που στοχεύουν στην ενημέρωση και κινητοποίηση των νέων να αδράξουν ευκαιρίες και να φέρουν μια αλλαγή στην κοινωνία τους. Ακόμα, η εκδήλωση θα περιέχει 2 Action Spaces από την Vodafone & Vodafone CU και την WWF, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων γύρω από έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Φυσικά, από ένα event δεν γίνεται να λείπει ένας παρουσιαστής ή αλλιώς Host. Φέτος, υπεύθυνη για την έναρξη και την λήξη της εκδήλωσης, αλλά και για την εξασφάλιση μιας συνεχούς ροής είναι η Digital Content Creator/Producer Δανάη Γεωργαντά, γνωστή και στο YouTube κανάλι της ως Μικρή Ολλανδέζα!

Φέτος έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτό το μοναδικό event από την αναπαυτική πολυθρόνα του σπιτιού σου! Οι εγγραφές για το YouthSpeak Forum 2020: Unmute θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 4/10. Κλείσε την θέση σου εδώ: https://ysfgreece2020.eventbrite.com/


Youth Speak Forum 2020 - Greece