Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Τάσος Κωστής το απόγευμα της Πέμπτης απέναντι από τη Νάντια Κοντογεώργη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν θα απολαύσουμε τηλεοπτικά στη νέα σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη σύζυγο του, ενώ μίλησε για την επιστροφή του στο γυαλί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να κάνω ένα πράγματα τη φορά. Φέτος είπα να μην κάνω θέατρο, γιατί λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο και όσοι θεατές θα μπουν στο θέατρο τον χειμώνα θα είναι ήρωες, είπα να κάνω τηλεόραση. Έτυχε να είμαι στην μεγάλη μου αγάπη και την πρώτη, εδώ στην ΕΡΤ».

«Είμαι έτοιμος για ότι μου φέρει η ζωή, δεν έχω απωθημένα, γιατί ξέρεις πόσα πράγματα δεν θα κάνουμε στη ζωή μας; Ας απολαύσω αυτά που μου φέρνει η ζωή… Είμαι γεμάτος, δεν μου λείπει κάτι» πρόσθεσε, ακόμα, ο ηθοποιός.

«Η σύζυγος μου μού πρόσφερε και μου έμαθε την συντροφικότητα. Είναι η Πηνελόπη μου. Εκείνη που για χρόνια δούλευα, μέχρι τα 58 μου, για 18 ώρες την ημέρα, περίμενε στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί μας. Να γυρίσεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις. Με περίμενε εκεί, για αυτό την λέω Πηνελόπη. Που περιμένει» παραδέχθηκε με γλυκύτητα ο Τάσος Κωστής. Όταν γνωριστήκαμε δεν την περίμενα όπως είναι τώρα, αλλά μέσα στο μυαλό μου την είχα. Είναι εκεί στα δύσκολα σαν σύντροφος».